diumenge, 6 de novembre del 2011

Per sentir-se bé


Practica algun exercici: (caminar, anar al gimnàs, ioga, natació, etc.). Els experts asseguren que fer exercici és igual de bo que prendre un antidepressiu per millorar l'ànim, 30 minuts d'exercici és el millor antídot contra la tristesa i l'estrès.

Esmorzar: algunes persones es salten l'esmorzar perquè no tenen temps o perquè no es volen engreixar. Esmorzar t'ajuda a tenir energia, pensar i desenvolupar amb èxit les teves activitats.

Agraeix a la vida totes les coses bones que tens: Escriu en un paper 10 coses que tens a la teva vida que et donen felicitat. Quan fem una llista de gratitud ens obliguem a enfocar-nos en coses bones.

Gasta diners en experiències no en coses: Un estudi va descobrir que el 75% de les persones se sentien més felices quan invertien els seus diners en viatges, cursos i classes, mentre que només el 34% va dir sentir-se més feliç quan comprava coses.

Enfronta els teus reptes: No deixis per demà el que pots fer avui. Estudis demostren que com més "aparques" una cosa que saps que has de fer, més ansietat i tensió generes.
Escriu petites llistes setmanals de tasques a complir i compleix.

Enganxa: records bonics, frases i fotos dels teus éssers estimats per tot arreu. Omple la teva nevera, el teu ordinador, l'escriptori, la teva habitació i la teva vida de records bonics.

Sempre saluda i sigues amable amb altres persones: somriure canvia l'estat d'ànim.

Utilitza sabates que et quedin còmodes: "Si et fan mal els peus et sentiràs malament"

Vigila la teva postura: Caminar dret amb les espatlles lleugerament cap enrere i la vista cap al davant ajuda a mantenir un bon estat d'ànim.

Escolta música: Està comprovat que escoltar música t'alegra la vida.


El que et menges té un impacte important en el teu estat d'ànim.
a) Menjar alguna cosa lleugera cada 3-4 hores manté els nivells de glucosa estables.
b) No et saltis àpats.
c) Evita l'excés de farines blanques i el sucre.
d) MENJA DE TOT I VARIAT.

Sentir-se Guapo: La gent se sent més feliç quan es veu bé.